Stampen Media AB

Stampen Media är en av Sveriges ledande mediekoncerner. Med 11 prenumererade titlar på västkusten förser vi dagligen över en miljon människor med lokal kvalitetsjournalistik, engagerande nyheter, opinionsjournalistik, viktiga debatter och analyser av det som sker nära men också nationellt och i världen. Vårt löfte till alla dem som tar del av vårt innehåll – oavsett om det är på papper, digitalt eller live på en scen – är att jobba nära deras vardag med journalistik som är viktig .

Våra prenumererade titlar är: Göteborgs-Posten, TTELA, Hallands Nyheter, Hallandsposten, Bohusläningen, Strömstads Tidning, Alingsås Tidning, Kungsbacka-Posten, Kungälvs-Posten, Mölndals-Posten, Lokaltidningen STO. I koncernen ingår också de fem gratistidningarna: VarbergsPosten, Vänersborgaren, Lerums Tidning, ST-tidningen och Alingsås Kuriren

Utöver tidningsverksamheten omfattar Stampen Media utomhusreklambolaget Wallstreet Media och distributionsbolaget VTD.

Hallands Nyheter fokuserar på lokal journalistik i närområdet och når dagligen läsare i mobilen, på datorn och i tidningen. Hallands Nyheter granskar, rapporterar och håller dig uppdaterad dygnet runt i Halland – med extra fokus på Varberg och Falkenberg. Som läsare får du också fördjupande månadsmagasin, livesänd sport och dagliga lokala näringslivsnyheter.

Hallandsposten är Hallands största tidning och når dagligen läsare i mobilen, på datorn eller i tidningen – som kommer ut sex dagar i veckan. Hallandsposten granskar, rapporterar och håller dig dygnet runt uppdaterad på allt som händer i södra Halland – med extra fokus på Halmstad, Laholm och Hylte.

Bohusläningen granskar och rapporterar nyheter från det lokala samhället och debatten men också från resten av världen. På webben och i mobilen håller vi dig uppdaterad med de senaste nyheterna. Fokuskommunerna är Uddevalla, Sotenäs, Munkedal och Lysekil.  Vi granskar makten, breddar samtalet, ger nya perspektiv och väcker känslor. Vi gör riktig journalistik som gör skillnad.

TTELA håller dig uppdaterad med allt som sker lokalt i Vänersborg och Trollhättan, men också i resten av världen. TTELA informerar om stort och smått, granskar aktuella ämnen och är ett viktigt forum för debatt. På webben och i mobilen håller ttela.se dig uppdaterad med de senaste nyheterna.

Strömstads Tidning granskar och rapporterar nyheter från det lokala samhället och debatten men också från resten av världen. På webben och i mobilen håller vi dig uppdaterad med de senaste nyheterna. Fokuskommunerna är Strömstad och Tanum.  Vi granskar makten, breddar samtalet, ger nya perspektiv och väcker känslor. Vi gör riktig journalistik som gör skillnad.