Håll Halland levande!

Corona-smittan sprider sig runt jordklotet och den övergripande rapporteringen som riksmedierna står för är betydelsefull. Informationen om hur pandemin påverkar det lokala näringslivet, åtgärderna i din kommun och om det som påverkar din vardag står de lokala mediehusen för. Inte undra på att intresset för vårt innehåll är större än någonsin. Aldrig förut har lokal, oberoende journalistik varit så viktig som nu.

Vår plan är att stå starka genom hela krisen, och på allvar visa vad vi menar med att riktig journalistik gör skillnad. Vi ska också värna och hjälpa det lokala näringslivet med en digital språngbräda mot ljusare tider, som gör det enklare att för företag att nå ut, träffa rätt och komma tillbaka. Den nya tidens annonsavdelning.

Tillsammans gör vi skillnad

Omsorg, empati och engagemang har aldrig varit viktigare än just nu. Tillsammans håller vi Halland levande. Vi vill dra vårt strå till stacken och stötta lokala företag i Halmstad, Laholm och Hylte med en kostnadsfri annons (80 x 43 mm) på webben och i print med införande vecka 14.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag, kontakta oss redan i dag! 

Ring 010-471 52 03 eller mejla annonsera@hn.se.
Märk mejlet med #tillsammansgörviskillnad

#bästpåhemmaplan
#tillsammansgörviskillnad