Displayannonsering

Displayannonser är den marknadsföring du stöter på när du besöker våra digitala plattformar. Fasta budskap, animerade annonser och filmklipp – smart förpackat och anpassat till mobil, desktop och surfplatta. Tack vare vårt samarbete med mediekoncernen Schibsted är vi störst på den lokala marknaden och kan rikta ditt budskap mitt i prick till den målgupp du vill nå.  

Kontakta ossVisa prislista

Varför displayannonsering?

Med displayannonser öppnas nya möjligheter för att nå ut och integrera med din målgrupp – oavsett om de befinner sig hemma, på jobbet eller på resande fot. 

Väljer du display kan ditt budskap få en bred räckvidd samtidigt som det fokuseras och riktas mot en utvald målgrupp. Vi kan hjälpa dig att styra din marknadsföring efter läsarnas geografi, intresse, ålder och kön. På det sättet kan vi garantera att din annons når ut till de som är mest köpbenägna och intresserade av vad du kan erbjuda. Vårt mål är att din marknadsföring ska bli så kostnadseffektiv och resultatorienterad som möjligt – och givetvis helt anpassad utifrån ditt företags mål och visioner. 

Enligt en ny metastudie av GroupM Business Science och Mediekompaniet är displayannonsering i nyhetsmedia som mest effektiv i just nyhetsmedia. 

Visa format och priser

Behöver du hjälp med annonsmaterialet?

Ta kontakt med vår digitala produktionsavdelning för att få snabb och professionell hjälp med att ta fram passande material till dina annonser. På så sätt behöver du inte tänka på alla tekniska detaljer och kan istället fokusera på din verksamhet.

Kontakta oss