Digital marknadsföring

Med Hallands Nyheter i ryggen är vi kända för vår spetskompetens inom printannonsering. Vad många inte vet är att vi är minst lika vassa på digital marknadsföring och har tillgång till ett oslagbart nätverk som ger oss en lokal räckvidd på över 90%. Är du redo? 

Kontakta oss

Displayannonsering

Displayannonsering är den marknadsföring som används när du vill nå ut med ditt budskap på våra digitala plattformar. Fasta budskap, animerade annonser eller filmklipp anpassade efter mobil, desktop eller surfplatta. 

Läs mer

Nativeannonsering

Nativeannonsering är annonser med redaktionellt skrivet innehåll. Den här typen av  annons smälter in i övrigt innehåll och du bestämmer vad du vill lyfta. Under tiden som annonsen körs får du 100% insikt och kan följa upp resultatet.

Läs mer

 

Rörlig annonsering

Det är ingen tvekan om att rörlig bild skapar störst engagemang. I den här typen av filmannons har ditt företag möjlighet att visas i samband med redaktionellt producerade tv-inslag om lokala nyheter  Till skillnad från traditionell tablå-TV får du här tittarnas fulla uppmärksamhet under tiden filmen visas.

Läs mer